Familiebarnehagen

jonarnes@yahoo.no

Marit Helen Nesse

mhness65@gmail.com

Marit Helen er en fantastisk flink og snill medarbeider med et lunt og fint vesen. Hun er bare vikar, mengleden er stor når vi vet at hun skal komme.

Thomas Steinsletten

thomassteinsletten@yahoo.no

Thomas er student, og vikar hos oss når han kan. Han er veldig flink med barna, god og omsorgsfull og veldig godt likt.

Gerd Lilly Eikeset

Stilling: Eier
post@li-te.no

Gerd Lilly er eier og daglig leder i Li-Te A/S. Har vært eier av familiebarnehagen siden 1. august 2004.

Andre ansatte

Ingvild Solberg

Stilling: Assistent
ingvild_s@yahoo.com

Ingvild er en fantastisk snill og god medarbeider som har hatt fast jobb i familiebarnehagen siden 2011, før det var hun ekstra hjelp. Hun har et lunt fint vesen og er veldig godt likt.

Anne Marie Kalleland

Stilling: Assistent
annemariekalleland@gmail.com

Anne Marie en en strålende blid, flink og hyggelig dame som har jobbet i familiebarnehagen siden 1. oktober 2006. Hun er veldig godt likt både av sine medarbeidere, barna og foreldrene.

Agnieszka Brukwicka

agula989@o2.pl

Agnieszka er opprinnelig fra Polen, men snakker godt norsk. Hun er veldig godt likt av oss alle og siden hun bare er vikar er gleden stor når hun kommer på jobb. Har jobbet hos oss siden januar 2015.