Nyhetsarkiv

 • Våte vinterdager

  Vi i Lillys familiebarnehage har det kjekt uansett om det regner, snøer eller solen skinner. Men store søledammer er jo veldig kjekt da.

 • Turdag etter en skikkelig regnbyge

 • Ut på tur på glattisen og i nydelig solskinn.

  Ønsker alle en fin vinterhelg, det er glatt, men fint :-)

 • Tur til byen idag

  Idag gikk vi til byen på jakt etter statuer/skulpturer. Vi hadde først samling i barnehagen og så på nettet bilder over de mange statuene som finnes i byen. Vi ble enig om å dra og lete etter "de tre vinder"
  Som bildet her viser fant vi den på sørsiden av rådhuset. Her er de stolte barna våre som var med til byen idag. Dette var spennende, men kjempelett da :-) De ble fort oppmerksomme på at her var det jo mange flere, men de kan vi se på neste gang vi går på leit.
  Nydelig vær og kjekke tur sammen med våre kjekke barn :-)

 • Mandag 8. oktober

  Denne uken er det skolens høstferie og vi hadde invitert de tre som begynte på skolen i august på besøk.
  Så vi bakte masse rundstykker og gledet oss til kl. 11.00 da de skulle komme. Vi hadde en fantastisk kjekke dag sammen. Det var utrolig kjekt å ha de på besøk, de var jo blitt så store, men heldigvis like blide og kjekke. Den ene jenta hadde og med seg en stor hestesko is kake som vi koste oss med litt senere. Takk for besøket og takk til mødrene som tok seg tid til å være med! Hjertelig velkommen igjen!

 • Fredag 5. oktober og forming på planen

  Etter en fantastisk kjekk uke med både bursdag og andre feiringer, besøk av en musiker som spilte gitar og munnspill og sang for oss, besøk på brannstasjonen, osv avsluttet vi uken med å lage fine høstbilder.

 • Førskolegruppen er igang

  Idag 5. september var første da med vår nye førskolegruppe. De er tilsammen tre stykke, men en av de hadde fri idag.Vi bruker et førskoleopplegg som kalles "TRAMOPLINE". Så idag begynte vi helt framme i boken og dette blir veldig kjekt og lærerikt. De synes det var veldig kjekt og klarte nesten ikke å stoppe når timen var slutt.

 • Tur i skog og fjell

  Idag hadde vi en nydelig tur til Rossabøskogen, solen skinte og barna storkoste seg. Matpausen var i en lavo, og det var veldig koselig og spennende.

 • Tur

  I et nydelig vårvær gikk en nydelig gjeng med barn tur idag med to trygge og gode voksne Anne Marie og Thomas :-) Godt å kjenne at det våres :-)

 • I akebakken

  Idag fann vi på noe lurt, vi var i garasjen og tok fram badebåten vår og rente i akebakken med den. Det var kjempekjekt og renne i akebakken med den, da kunne vi renne flere samtidig. Supert i ekbakken idag, men litt kaldt så en og en halv time var nok Da var det godt å komme inn igjen. Men en nydelig dag har vi hatt.

 • Tur i skog og fjell

  Å være ute i terrenget og skogen er veldig populært. Her ser dere et bilde fra i går da de største i Lillys familiebarnehage var i skogen og oppe på fjellet bak Håvåsen skole. I et nydelig vintervær og med den flotte utsikten kan en ikke klage. Barna syns og det var spennende på turen opp gjennom skogen i busk og kratt. Ingen klager, alle er så flinke til å komme seg fram og opp.

 • Karneval

  Idag 21. februar har vi hatt karneval i Lillys familiebarnehage.
  Her et bilde av prinsessene våre som var skikkelige fine.
  Hatt en kjempekjekk dag med masse mat, musikk, dans, film og masse mer.
  Kost oss :-)

 • God helg!

  Etter en kjempekjekk uke ønsker vi dere alle en riktig god helg!

 • Tirsdag er turdag og den 13. februar hadde vi en nydelig tur i det fine vinterværet.

  Ikke så mange barn denne uken da det er vinterferie. Vi har vært en kjekk liten gjeng og kost oss.
  Ønsker alle en fortsatt fin og kjekk vinterferie uke!

 • Så kom vinteren.

  I sist uke kom vinteren til Haugesund. Det var veldig populært og vi har vært i akebakken hver dag. Fredag den 19. januar kom det enda mer og det ble ganske mye snø. På bildet over ser en noen snødekte lekeapparater. Masse kos

 • Veldig kjekk dag i sentrum!

  Tirsdag 5. desember deltok vi på kosedag i sentrum. Først var det på Edda Kino og se film - så etter det til Naturbakst. Der var det nisseunderholdning og boller og saft. Tusen takk til Haugesund Sentrum som inviterer oss og spandere dette på oss barnehager! I Desember er det masse kjekke overraskelser og da gjør vi masse kjekt. Dett er bare en av tingene.

 • Veldig kjekk dag i sentrum!

  Tirsdag 5. desember deltok vi på kosedag i sentrum. Først var det på Edda Kino og se film - så etter det til Naturbakst. Der var det nisseunderholdning og boller og saft. Tusen takk til Haugesund Sentrum som inviterer oss og spandere dette på oss barnehager! I Desember er det masse kjekke overraskelser og da gjør vi masse kjekt. Dett er bare en av tingene.

 • SNART ADVENT

  I dag har vi pyntet pepperkake hjertene som utgjør adventskalenderen vår. Vi trekker et hjerte hver dag og til mindre hjerter det er igjen til færre dager er det jul :-)

 • Førjulstid i Lillys familiebarnehage

  Idag har vi hatt vår første bakedag i barnehagen før jul.
  Har laget masse gode fine pepperkaker og alle barna var kjempeflinke og bake.

 • Med ønske om en god helg!

  Da er denne uken snart til ende og. Vi har hatt en kjekk uke med masse kjekke opplevelser og aktiviteter.
  Denne måned er tema " Gullhår og de 3 bjørner" Så vi leser om Gullhår, Tegner og fargelegger. og i går hadde vi dukketeater. Veldig spennende!
  I dag har førskolegruppen og vært på Håvåsen på svømmeopplæring.
  Legger ved et koselig bilde fra lesestunden idag.

 • Hver fredag er det svømmeopplæring

  I år og er vi så heldige å få delta på svømmeopplæring på Håvåsen ungdomsskole. Det er et tilbud fra Haugesund kommune og svømmeklubben. Det er instruktører fra Haugesund svømmeklubb som er med og lærer de å bli trygge i vann. Veldig positiv tiltak. Og vi er så heldige at vi er like ved siden av her så vi løper bare ned bakken. Kjempepopulært. Det går over 10 ganger i høst.

 • Mandag og førskole i familiebarnehagen

  I år har vi tre lærevillige flinke 5 åringer på førskolegruppen vår. Astrid er iår som tidligere flink lærer og vi bruker samme lærebok som før, Trampoline.
  Vi har en flink gjeng som gleder seg til hver mandag. De er flinke og det er stor stas å få være størst i barnehagen og til og med gå i førskolegruppe.

 • Fredags lunsj

  Da er det fredag igjen og på fredager lager vi alltid noe ekstra til lunsj. Vanligvis har vi en varmrett, men idag har vi bakt brød som vi spiste nesten varme. Dette var veldig vellykket og alle syns at dette var det beste brødet de noen gang hadde smakt. Bakt med bare grove mel typer og havregryn - veldig sunt iallfall.
  Vi ønsker dere alle en kjempefin helg - bak noe godt og kos dere i helgen! Så gleder vi oss til vi ses igjen på mandag :-)

 • Riktig god helg!

  Det er 1. september, det er helg og det er et nydelig vær. Så alt skulle tilsi at det blir ei fin helg!
  Kos dere og nyt helgen alle sammen!

 • Med ønsker om en riktig god helg!

  Fikk så lyst og dele dette innlegget fra Haugesund Avis idag.
  Det passer så godt med vårt tema denne måneden som er "vennskap og kjærlighet" og ellers det vi jobber med hele året rundt.
  Ønsker om en god helg til dere alle og husk: Det e så lite så ska t!

 • Fredag 11.august deltok vi i Barneparaden i byen i forbindelse med årets Sildejazz

  Vi gikk fra barnehagen litt over kl 10.00 og gikk til Steinparken. Der fikk vi alle utdelt gratis t-skjorter og hadde god tid til å spise nistematen vår. Barneparaden gikk til Fiskerene, ned på kaien og bort til kai scenen. Der vat det musikk og underholdning og etterpå dagens høydepunkt: ISKREM til alle sammen :-)

 • Nye klosser i barnehagen vår

  Vår dyktige vaktmester Terje har nå laget nye treklosser til barnehagen.

 • Sydentur i barnehagen

  Vi har reist på sydentur i barnehagen.

 • Sommerkino i barnehagen

  Filmen "Hakkebakkeskogen" ble vist i dag i barnehagen på vår egen "Sommerkino"!

 • Til Vikingfestivalen idag

  Idag dro de største barna tidlig avgårde, de var topp klar klokken 8. De tok bussen til Avaldsnes og derfra ut til Bukkøy. Supert at Leia og Lina fra Stavanger kom og og var sammen med oss der. De hadde hatt alle en kjempe kjekke dag, noe våt, men ellers super. Tusen takk til Astrid og Eli som var sammen med barna.

 • Bursdagsfest

  Har feiret to jubilanter idag, to søstre som fyller tre og fem år i juni. På grunn av at de er på ferie da har vi feiret de idag. Tusen Takk til mamma som kom med de flotte og gode kakene til oss! Vi har hatt en kjempefin dag og en kjekk bursdagsfest.
  Da det er planleggingsdag på fredag ønsker vi alle en riktig god langhelg! Håper det blir fint vær og at dere får nye fridagene. Kos dere masse så gleder vi oss til vi ses igjen på mandag!

 • På besøk på Bjørgene omsorgssenter

  Idag 8. mai hadde vi avtalt og komme på besøk på Bjørgene omsorgssenter. Før vi gikk hadde vi bakt en haug med skillingsboller, tegnet fine tegninger som vi skulle gi de eldre og på veien bort plukket vi blomster som de fikk. Vi marsjerte inn og sang noen sanger for de. gav de bollene vi hadde med, tegningene vi hadde laget før vi gikk og blomster. Dette ble mottatt med stor begeistring og takknemlighet. Og som takk fikk vi is av de. En veldig kjekk opplevelse for både store og små. Og vi ble ønsket hjertelig velkommen tilbake!

 • Årets første sommerdag 2. mai

  Da ble det en nydelig sommerdag idag 2. mai. Det er helt supert å kunne være ute og sykle uten å måtte ha på tykke dresser. Vi ønsker oss mange slike dager framover nå :-)

 • Det er vår!

  Fantastisk godt å endelig kjenne at våren nærmer seg. Sist uke var vi ute å plukket mange ulike markblomster og da vi kom tilbake til barnehagen fant vi navnet på de i en blomsterbok.
  I neste uke er det ny måned og jeg legger ved måneds plan for mai.
  Ønsker dere alle sammen en nydelig fin og kjekke helg!

 • Vinter og vår på en gang

  I går snøet det og det var skikkelig kaldt og surt. Litt bedre idag da solen kikket fram og vi kunne klatre og leke i sandkassen. Men kaldt er det nå ennå. Men uansett - vi koser oss

 • God HELG!

  Vil med dette koselige bilde av to små i aktiv kjekk lek, ønske dere alle en riktig fin helg!
  Håper på varmere dager etterhvert, det er bare en uke igjen av april og det er vel å overdrive å si at det er vårlige temperaturer.
  Men det går mot sommer og vi gleder oss over det. Vi har hatt en kjempekjekk uke med gjensyn av ei jente som nå bor i Stavanger og tilvenning av nye.
  Da håper vi alle får en kjekk helg til vi ses igjen på mandag!

 • Klatre tur opp til Håvåsfjellet

  Barna syns det er kjempe kjekt å få boltre seg i skogen like ved barnehagen. På tirsdag 14. mars klatret vi opp skråningen mot Håvåsfjellet og på veien opp til fjellet utforsket vi alt vi kom over. Blant annet veltede trestammer er kjekke å klatre i.

 • Førskolegruppen

  Førskolegruppen for dette barnehageåret går snart mot slutten. Vi har hatt førskolegruppe hver mandag med de 4 største barna. I år er det bare ei jente som begynner på skolen så de tre neste går videre neste år. Så her ligger alt til rette for at de skal bli skoleklar og mere til. De er lærevillige og veldig flinke både fire og femåringene. Siden vi er så få pleier de som er fire år og få delta i førskolegruppen og det har fungert utmerket.

 • Tur i skogen i det flotte været

  Tirsdag er turdag i Familiebarnehagen, så idag var det ekstra kjekt når vi har blå himmel og strålende sol.
  Alle er turklar og gleder seg til og komme seg avgårde. - Kun et bilde til.....

 • 2. mars kom det litt snø

  Kjempekoselig å være ute i det sure slaps/snøværet i går. Men hva gjør det vel om det er surt når vi har det helt topp. Veldig kjekt å renne på akebrett, spa snø og lage engler i det lille som var av snø. Vi i Lillys Familiebarnehage vil ønske alle en fin fin helg!

 • Månedsplan for mars 2017

  I morgen er det 1. mars og ny månedplan er klar. Det våres og vi gleder oss til lysere tider og mindre bruk av tykke dresser og varmere sol :-)

 • Klatring i trestammer

  Veldig kjekt å klatre i gamle veltede trestammer i skogen like ved barnehagen.

 • Tur til skog og fjell

  Barna syns det er spennende å leke i skogen, Vi har en kjekk liten skog like bak Håvåsen Ungdomsskole like ved familiebarnehagen vår og der er vi ofte. Derfra er det og kort vei opp på Håvåsen fjellet hvor vi ser like ned til barnheagen.

 • Det er en vårlig 31. januar idag

  Barna har vært ute og gravd etter meitemark og det minner mer om mars/april enn januar. Men vi er glade for fine dager selv om snøen uteblir. Barna storkoser seg uansett.

 • Ny månedsplan for februar 2017.

  Tema for februar er" Barn i andre land" og vi skal da ha en frivillig innsamling av klær og leker til barn i Ukraina.
  Februar er i tillegg en spennende måned med både karneval og fastelavn.

 • VÅRE FORELØPIGE BESTEMTE PLANLEGGINGSDAGER

 • På Håvåsfjellet med utsikt mot barnehagen og like til Vardafjellet og til Steinsfjellet

  Vi er så heldig som har både skog og fjell like ved barnehagen. Idag var vi i skogen ved Rossabø kirke og klatret i trærne der. Etterpå gikk vi opp på Håvåsfjellet, der ser vi ned til barnehagen og helt til Vardafjellet og til Steinsfjellet.

 • Månedsplan for januar 2017

 • Godt nyttår og takk for det gamle!

  HEI. Håper dere alle har hatt en fin juleferie med masse kos og hygge. Men nå er vi igang igjen og det er utrolig kjekt og se dere igjen. Og igår 2. januar kom det virkelig litt snø og til stor begeistring. Så da var det fram med akebrett og full rulle. i adg har vi feira Emma Sofie sin 4 årsdag som var 28. desember.

 • 2. januar 2017

  På årets første dag i Lillys familiebarnehage kom og årets første snø. Ja masse snø er det ikke snakk om, men iallfall så pass at vi har kunne ake litt og lager en liten snømann.
  Så nå ser vi framover og håper på mange kjekke dager i snøen.

 • Førjulfest med Luciaopptreden

  I går ettermiddag hadde vi vår årlige førjulsfest der foreldre og søsken først blir møtt med en luciaopptreden av alle barna. Så litt underholdning med " På loven sitter nissen" og flere julesanger som barna har øvet på. Etterpå er det servereing av grøt, Luciakatter og flere sorter julekaker som vi har bakt i barnehagen. Vi hadde en veldig kjekk stund sammen, kjekt og treffes og kunne senke skuldrene i denne travle førjulstid.

 • Ny månedsplan for desember 2016

 • Snart advent

  Julebaksten er allerede igang i Lillys Familiebarnehage. Men det er kun vel en uke igjen til det er advent. Tiden går fort og vi er snart inne i adventstiden. Vi ser fram til en koselig tid sammen med barna. Gleder oss til å gjøre masse kjekt og til bare å kose oss med adventslys og julefortellinger. Ønsker dere alle sammen en fin førjulstid!

 • Høsten 2016

  Vi har hatt en fin høst. Solen har skint og det har vært mulig å leke i sandkassen helt fram til nå. Vinteren er nok ikke langt unna og vi gleder oss til det og. Vi er så vidt begynt med juleforberedelser, bakt den 1. sorten med julekaker. En annen juleforberedelse som vi har klar er julegaver til barn i Ukraina. I morgen, onsdag 16. 11, skal hele barnehagen gå bort til UPK Ukraina sine lokaler med 3 store sekker stappfulle med julegaver. Vi synes det er veldig viktig å lære barna og ikke bare glede seg over å få - men også glede seg over å gi. Ser fram til en koselig førjulstid

 • Med ønske om en god helg!

  Etter kjekk uke har vi hatt en fin fredag sammen, litt frilek, som her med bl.a. med Duplo, Samling med bibelfortelling, sangsamling med instrumenter og vært masse ute i det nydelige høstværet. Vil ønske dere alle en riktig god helg!

 • Foreldre invitert på middag, kaffe og kaker.

  Idag mandag 10. oktober hadde vi invitert foreldre og søsken til middag og kaffe fra kl. 15.30. Det ble veldig vellykket, med et så nydelig vær at vi kunne være ute. Vi måtte være inne både når vi hadde sommerfest i juni og når vi hadde foreldrekaffe i august. Så det var helt fantastisk og endelig kunne spise og kose oss ute i det nydelige oktober været som vi har nå. Takk til alle foreldre og søsken for en kjekk ettermiddag sammen!

 • Uke 40

  Sommerlige tilstander til og med uti oktober.

 • Fotografen på besøk i Lillys Familiebarnehage idag

  Noen gledet seg enormt, mens andre igjen syns dette var litt skummelt, men fine bilder ble det :-)

 • ENNÅ SOMMER :-)

  Selv om det kun er 3 måneder til jul, har vi denne uken og kunne nyte fine sommerdager i barnehagen :-)

 • Uke 37 - Årets flotteste og varmeste uke :-)

  Kan se tilbake på en utrolig fin og varm uke. Vi har gått turer, badet i basseng i barnehagen, spist is, vært på Torsdagsklubben, som bilde her viser og mye mye mer. Så ønsker vi alle en riktig god helg og håper finværet varer leeenge :-)

 • Ønsker dere alle en flotte helg!

  Etter en kjempekjekk fredag med forming, bibelfortelling om NOAH, Sangsamling med instrumenter, frilek inne og ute i regnet kan vi ønske hverandre en riktig god helg!

 • GOD HELG!

  Da avsluttes denne uken og med masse regn, men vi har fine dager og som bildet viser.Uansett vær så har vi det veldig kjekt sammen. Vi kan se tilbake på fire kjekke uker etter ferien og i neste uke er det september og da begynner vi med månedsplan og førsklolegruppe. Vi håper på en nydelig dag der vi ønsker å invitere til foreldrekaffe ute i solen som en fin avslutning på sommeren/ samling før høsten. Så det tar vi litt på sparket etter vær tenkte vi. Da ønskes dere alle en riktig god helg!

 • Sildajazz og barneparade fredag 12. august

  Selv om regnet øste ned hadde vi en kjekk dag i byen på fredag 12. august. Takk til arragøren som gjorde det mulig så vi fikk komme inn på Hotel Maritim, det var godt i regnet! Og så kom vår barnehage og noen av barna våre både på TV Haugaland og i lørdagsavisen.:-)

 • GOD HELG!

  Da er den første uken etter ferien snart ferdig og vi kan se tilbake på en rolig , men veldig koselig uke sammen med de som er tilbake etter ferien.

 • FERIE

  I familiebarnehagen vår sender vi en forespørsel når barna skal ha ferie.
  I år var ønskene veldig samstemte og vi har alle hatt ferie samtidig. Noe som gav oss eiere en fin mulighet til å male barnehagen utvendig og gjøre den fin til vi er på plass igjen mandag 1. august.
  Vi gleder oss til å se dere alle sammen igjen og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake fra ferie!

 • Nydelige fredag 3. juni

  Idag har vi med oss mat og drikke og går på tur og nyter den fine dagen.

 • Tur til Haraldsstøtten

  Masse spennende og se ved Haraldstøtten og Statue av Harald Hårfagre ved Havnaberg.

 • Fredag 20. mai

  Månedens tema er Vikingene, og idag har barna pusset med sandpapir, hver sine sverd

 • Onsdag 18. mai - besøk fra Sverige, takk for flott konsert Emilia Lindberg!

 • Årets første sommerdag i Lillys familiebarnehage

  I det nydelige været idag var vi ute i gata og tegnet med kritt og laget og hoppet paradis. Greit å ha barnehage i en nesten bilfri gate :-)

 • Tirsdag 26. april

  Turdag med niste pakke og drikke:-)

 • Vår dugnad

  Etter at Terje hadde klippet hekken i barnehagen var ikke barna sene om å koste og rydde opp. De jobbet godt og var kjempeflinke!

 • Bilde fra mandag 18. april, koselig innelek

 • Turdag idag tirsdag 5. april

 • På Leos Lekeland

 • Påskelunch idag fredag 18. mars

  Fint dekket påskebord med masse god påskemat til alle våre kjekke barn:-)

  Med dette bilde ønsker vi alle våre familier en riktig god helg og ikke minst en fin påske helg til dere alle sammen!

 • Tur til Haraldsvang

  Vi har hatt em kjempekjekk dag , tok buss til Haraldsvang, gikk litt tur innover i skogen, lekte på lekeparken, matet endene og spiste nisten vår. Har kost oss masse.

 • Vår i luften idag mandag 7. mars.

  Fantastisk kjekt å kunne spise ute igjen.

 • Ennå litt snø på nordsiden, men vårlig og fint idag 4. mars

 • Karneval idag 29.02.2016

  Kjempekjekt med fint dekket bord og god mat, film, leker dans og masse musikk

 • Kreativitet i fint vintervær

 • GOD HELG

  Ønsker alle en riktig god helg med et koselig bilde hvor vi skal gå til Klubben.

 • Flotte vinterdager

  Det nydelige vinterværet med ca - 6 grader i Haugesund fortsetter og barna i familiebarnehagen storkoser seg. Før snøen ble tørr bygget de både snømann og snøhytte med lys inni. Og de elsker å være i akebakken, enten like utenfor her eller vi går i akebakken ved Rossebø kirke.

 • Endelig kom det litt snø i Haugesund og den har ligget hele uken.

  Da kan vi se tilbake på en flott uke med litt snø så vi iallfall har kunne gå i akebakken.
  Fredag den 15. januar har vi feiret 1 årsdagen til Ella. Kjempekoselig.

 • Tur til akebakken

  Selv om det ikke er så veldig masse snø så må vi nytte det lille som er :-)
  Her på vei til akebakken ved Rossabø kirke

 • Forming på fredag

  Barna fikk lage fine skiløpere, med litt hjelp, men det meste gjorde de selv:-)

 • Idag 7. januar har vi gått tur i det kalde fine været.

  Etter å ha gått tur til lekeparken ved Ringentunet. smakte det godt med lunch og etterpå var det kjærkommet å leke, puzzle og bli lest for på lekerommet..

 • Nydelig vinterdag idag 6. januar 2016.

  Tenk så gøy vi kan ha det med en stige som ligger på bakken.
  Her gjelder det å klare å komme seg over stigen ved å trø på trinnene - ikke så lett.